Ameland Reizen reserveringsplatform

Wij hebben speciaal voor een online reserveringsplatform gecreëerd waar u gemakkelijk, snel en overal ter wereld inzicht heeft in uw boekingen. Een goed betaalbaar systeem die u veel werk en zorgen uithanden neemt.

Bekijk onze animatie voor een volledig overzicht.

Geen dubbele boekingen

Doordat er, zowel op uw website als bij Ameland Reizen, niet met aanvragen wordt gewerkt maar met directe boekingen… Kunnen er tussen uw website en Ameland Reizen nooit dubbele boekingen ontstaan.

Dubbele boekingen met andere touroperators worden hierdoor ook tot het minimum beperkt, doordat zij uw real time beschikbaarheid op uw website kunnen zien.

Voordelen

Alle voordelen van het Ameland Reizen reserveringssysteem op een rijtje:

1. Gebruiksvriendelijk
2. Overal ter wereld heeft u inzicht in uw verhuur
3. Gekoppeld met Ideal
4. Professionele boekingsmodule op uw website.
5. Gemakkelijk bijhouden van uw prijzen en beschikbaarheid.
6. Simpel en snel uw reserveringen uitdraaien voor uw administratie.
7. U hoeft niet achter de openstaande rekeningen aan.
8. Persoonlijk support op Ameland
9. Automatische bevestiging
10. Real time koppeling met Ameland Reizen
11. Werken met kortingscodes voor acties
12. Per maand opzegbaar
13. Maar bovenal goed betaalbaar!

Prijs

U betaald slecht € 19,- excl. btw per maand voor het systeem, de IDeal koppeling en de financiële afhandeling. Daarnaast betaald u enkel 7% excl. btw van de verhuurprijs door boekingen gemaakt door Ameland Reizen (touroperator).

Heeft u meerdere huisjes? Dan hanteren wij een korting:

5 t/m 9 accommodaties 5% korting (€ 18,05 per huis per maand excl. BTW)

10 of meer accommodaties 8% korting (€ 17,48 per huis per maand excl. BTW)

Kick off 

1 december gaat het systeem en de nieuwe website van Ameland Reizen live. Tot die tijd zullen wij zorgen dat al uw gegevens juist in het reserveringssysteem komen te staan. We streven ernaar om de uw eigenaren login eerder klaar te hebben zodat u al uw boekingen alvast in het systeem kunt zetten.

Iedereen die zich voor 30 november aanmeldt, krijgt het systeem 4 maanden gratis! U mag iedere maand opzeggen, dus u loopt geen enkel risico. Bevalt het systeem niet, dan zegt u het gewoon op. 

websites-fotos-film

Alles wat u nodig heeft bij 1 bedrijf!

Naast het reserveringsplatform en touroperator maken we ook foto’s, filmpjes en bouwen we ook websites. Is uw website niet meer geschikt voor tablets en mobiele apparaten?

Dan kunnen wij u hiermee helpen!

Voor iedereen die met het Ameland Reizen reserveringssysteem wil gaan werken hebben wij 4 websites met een standaard opmaak gemaakt.

Prijzen

Alle prijzen op deze pagina zijn excl. BTW.

€ 145,00 Inbouwen reserveringssysteem door ons.
€ 550,00 Een compleet nieuwe website met reserveringspagina. Meer informatie
€ 110,00 Foto’s maken van uw accommodatie.
€ 230,00 Film maken van uw accommodatie
€ 75,00 Plattegrond maken (€ 75,- per verdieping)

Voorbeelden van plattegronden

Om uw gasten een duidelijk beeld te geven van uw accommodatie is het goed om ook een plattegrond aan uw website toe te voegen. Voor slechts € 75,- per etage maken wij op basis van de bouwtekening en foto’s de plattegrond op maat.

Hieronder enkele voorbeelden.

chalet-3
chalet-2
chalet1

Een complete website met reserveringssysteem.

Onze ervaring is dat veel mensen vandaag de dag geen of een zeer gedateerde website hebben. En dat terwijl er anno 2017 75% van de gasten online gaat boeken.

Voor € 550,- (exclusief btw) kunt u kiezen uit éen van de vier voorbeeld websites hieronder. U krijgt:

een complete wordpress website, door ons opgemaakt en gevult. U dient wel zelf de teksten en foto’s aan te leveren.

De website is standaard 2 talig, meer talig kan uiteraard ook.

Een website die klaar is voor de nieuwste ontwikkelingen van nu. Responsive (mobiel en tablet geoptimaliseerd, dit is ook een eis van Google voor uw mobiele vindbaarheid) Retina Ready ( De nieuwste schermen zijn retina waardoor alles 2x zo scherp is.)

U kunt uw website simpel en gemakkelijk bijwerken. Als uw website klaar is krijgt u persoonlijk uitleg van ons. Daarna kunt u zelf pagina’s aanmaken en aanpassen, foto’s toevoegen etc.

Wij passen eenmalig de kleuren, teksten en foto’s aan naar uw wensen. Wilt u iets extra’s dat is uiteraard mogelijk!

SEO plugin. Op al deze websites is een SEO (zoekmachine optimalisatie) plugin geïnstalleerd. Hiermee kunt u zien hoe goed uw pagina’s geoptimaliseerd zijn en wat u kunt verbeteren.

Google Analytics. Onder het mom van”meten is weten” installeren wij ook Google Analytics. U krijgt hiervan een login zodat u kunt zien wat er allemaal op uw website gebeurd. U kunt hier zaken zien als bezoekersaantallen, bezoekerslocatie, waar klikken uw bezoekers het meest op, waar haken uw bezoekers af etc. etc.

Extra opties

Wilt u een combinatie van ontwerpen of een website op maat, neem dan contact met ons op. Dan maken wij een offerte op maat voor u.

Heeft u nog helemaal geen website/domeinnaam? 

Wij kunnen dit allemaal voor u regelen. u betaald eenmalig € 55,- (excl. btw) voor het aanmaken en daarnaast nog € 45,- (excl. btw) per jaar voor de hosting.

Voorbeeld website 1

voorbeeld-website1

Voorbeeld website 2

voorbeeld-website2

Voorbeeld website 3

voorbeeld-website3

Voorbeeld website 4

voorbeeld-website4

Bent u nog steeds niet overtuigd?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op;

Veel gestelde vragen (FAQ)

Ik heb geen website, wat nu?

Er zijn diverse opties, wij kunnen een website voor u maken, meer informatie. Wij kunnen enkel een domeinnaam voor u aanvragen (www.uwhuisje.nl) en deze doorlinken naar uw huisje op de website van Ameland Reizen. Deze tweede optie kost maar €9,- per jaar extra, u betaald dan wel 7% voor alle boekingen die via onze website gemaakt worden. Wat ook nog een optie kan zijn is om de volledige verhuur bij ons neer te leggen. Neem hiervoor contact met ons op.

Zijn er naast Ameland Reizen nog meer koppelingen mogelijk?

Dit is een belangrijk aspect waar wij veel waarde aan hechten. Op dit moment is het systeem nog niet met een andere partij gekoppeld. Een real time koppeling met TOR van de VVV Ameland moet mogelijk zijn. Door nieuwe ontwikkelingen in TOR is dit vanuit de VVV op dit moment nog even geen optie. Dit wordt vervolgt.

Voor koppelingen met andere partijen staan wij zeker open.

Is het reserveringssysteem ook meertalig?

Ja, we kunnen dit meertalig instellen.

Hoe gaat het als ik een boeking telefonisch of per email ontvang?

U gaat naar uw eigen website en maakt hier direct de boeking voor uw klant. Vul hier overal de gegevens in van de klant en dit komt automatisch in het systeem, daarnaast ontvangt de gast ook direct een bevestiging en is deze periode direct ingeblokt.

Accommodaties vergelijken

No properties found.
Compare

Populaire accommodaties