Mijn accommodatie staat al op Ameland Reizen

Een veel voorkomende opmerking/vraag is; Mijn accommodatie staat op Ameland Reizen. Hoe kan dit? Ik betaal hier niet voor, ik heb hem ook niet aangemeld.

Dat kan inderdaad kloppen, maar dat u er  niet voor betaalt is niet helemaal waar. U betaalt er indirect voor. Doordat uw accommodatie(s) is/zijn aangesloten bij onze verhuurpartners als Booking.com, Aan Zee/Villa XL, Belvilla, hotel.nl etc. hebben wij de mogelijkheid deze aan te bieden op onze site.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Een bezoeker zoekt via de website van Ameland Reizen zijn accommodatie, klikt op de boek nu knop en wordt vervolgens automatisch doorverwezen naar de accommodatie op de site van bijv. hotel.nl. Tijdens deze wisseling tussen de websites wordt er een kenmerk van Ameland Reizen meegegeven aan de link. Op het moment dat deze gast daadwerkelijk boekt krijgt Ameland reizen hiervan een percentage van Hotels.nl.
U Als accommodatiehouder merkt hier niks van, voor u lijkt het of hotel.nl deze boeking voor u heeft gemaakt. Dus hieronder nog even een schematisch overzicht van hoe dit in zijn werk gaat.

In veel gevallen is dit voor u duurder dan het betalen van de € 35,- per jaar aan Ameland Reizen. Wat moet u doen om de link rechtstreeks naar uw site te verwijzen, dus geen commissies. U kunt hier klikken om uw accommodatie aan te melden, dan kunt u ook direct met IDEAL betalen. Omdat uw website al op de site staat hoeft u niet persé alle velden in te vullen, al hechten wij wel veel waarda aan unieke teksten over uw accommodatie. Anders mag u ook een berichtje sturen naar info@amelandreizen.nl

Uw accommodatie staat al op Ameland Reizen

Zo gaat dit in z’n werk:

infographic-Werken-met-Affiliates-Ameland-Reizen

Accommodaties vergelijken

No properties found.
Compare

Populaire accommodaties